Skip to the content

Deel uitmaken van het IPP-team betekent werken in een familiebedrijf dat verantwoordelijkheid neemt jegens klanten en toekomstige generaties om herbruikbare en duurzame producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. We bieden een diverse en positieve werkomgeving waarin we mensen inspireren om te geven, te durven en te presteren, maar ook om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Uiteraard gecombineerd met een aantrekkelijk en competitief salaris & voordelenpakket. Je wordt onderdeel van internationale, veeleisende en snel veranderende supply chains waarin IPP een scala aan 's werelds bekendste merken ondersteunt.

Klinken ‘easy to work with’, ‘working with high standards’ en ‘the extra mile’ als muziek in je oren? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match voor jou! Kijk bij ‘Over ons’ als je meer wilt weten over onze bedrijfscultuur.

Maar geloof ons niet op ons woord - bekijk de testimonials van onze medewerkers voor meer informatie over werken bij IPP! Denk jij dat je goed bij ons past en ben je toe  aan een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder onze vacatures of stuur gerust een open sollicitatie – we zien je motivatie en cv graag tegemoet op: career@ipp-pooling.com !

Vacatures

IPP, Strijp TQ - Eindhoven, hybride

Quality & Proces manager a.i.

Fulltime, 40 uur per week, MBO+ of HBO+

IPP, Standplaats Eindhoven, Werkgebied België/Luxemburg

Asset Manager (BE)

40

IPP GmbH, Außendienst, deutschlandweit, Schwerpunkte PLZ Gebiete 99, 0 und 1

Qualitäts- und Depotmanager im Außendienst (m/w/d) gesucht!

40 Stunden

  • Sichere Anstellung mit langfristigen Perspektiven
  • Eine leistungsgerechte Vergütung
  • Gesundheitsförderung durch Arbeitgeberzuschuss für Sportmitgliedschaft und Jobradleasingangebote