Skip to the content

Universal WEEE Box

Specificaties

L: 1200 mm
B: 1000 mm
H: 800/1200/1600/2000 mm

Eigenschappen

Ideale specificaties voor alle vier afvalstromen
Sterk en stijf ontwerp
✔ Kan worden betreden voor veilig en gemakkelijk laden
✔ Stapelbaar en inklapbaar voor efficiënt transport en opslag
✔ Weerbestendige afdekking voor opslag buiten

Over WEEE BOX

Voor het transport van ADR, WEEE, FPD’s en zonnepanelen zijn allemaal boxen of kooien nodig, waarbij CRT’s ook in deze vorm worden verpakt, vooral op locaties met beperkte ruimte. Tot nu toe was het gebruikelijk om voor elke stroom een aparte verpakkingsoplossing te hebben, met voor elke oplossing specifieke beheervereisten.

De Universal WEEE Box biedt een standaard modulaire box voor alle vier WEEE-stromen, waardoor opslag, transport en omgang efficiënter worden. De boxen voor alle stromen kunnen samen worden gestapeld en logistieke activiteiten kunnen worden gecombineerd en versimpeld.

Voor dit nieuwe ontwerp lag de focus vooral op veiligheid en gebruiksgemak. De voorkant kan volledig worden geopend om zware CRT’s of zonnepanelen te laden. De robuuste constructie wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van gegalvaniseerd staal op belangrijke plekken, zodat de box ook mechanisch kan worden gekanteld om op een lopende band uit te laden (vraag naar details).

Door de houten delen is de box lichter dan volledig metalen boxen, zodat ze makkelijker hanteerbaar zijn en zwaardere ladingen mogelijk zijn. Ze zijn ook eenvoudig te repareren, zodat u zonder extra kosten van een reparatiedienst kunt profiteren.

Net als bij al onze andere boxen kunt u zijwanden combineren om grotere boxen te maken (bijvoorbeeld 1; 1,5; 2 of 2,5 m³) en is er een optie voor een waterdichte deksel.

Gerelateerde diensten

Onze pallets en boxen worden via een aantal poolingconcepten geleverd, van volledige service tot eenvoudige huur per dag.

Daily Rental

Ongecompliceerde huuroplossing voor pallets en boxen.

Meer informatie

Gerelateerde diensten

Onze pallets en boxen worden via een aantal poolingconcepten geleverd, van volledige service tot eenvoudige huur per dag.

Ongecompliceerde huuroplossing voor pallets en boxen.

More about this

Hoe kunnen we u helpen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.