Skip to the content

PV Box

Specificaties

L: 1200 mm
B: 1000 mm
H: 1750/2200 mm

Eigenschappen

✔ Sterk en stijf ontwerp
✔ Beperkt de blootstelling van fotovoltaïsche modules aan zonlicht

✔ Vergroot de veiligheid van personeel door het beperken van beschadigingen
✔ Weerbestendige afdekking voor opslag buiten
✔ Inklapbare zijwanden voor efficiënt transport en opslag van lege boxen

Over

Omdat fotovoltaïsche zonnepanelen een relatief nieuwe afvalstroom zijn, is er nog geen gestandaardiseerde behandelingsmethode. De sector is pas onlangs begonnen met het inzamelen van significante aantallen panelen, en de belangrijkste eisen voor transport worden in de praktijk nog niet gehaald. De belangrijkste eisen voor de verpakking zijn het minimaliseren van schade, het beperken van de blootstelling aan zonlicht in de leveringsketen, het minimaliseren van de transportkosten en het verbeteren van de veiligheid van personeel.

Door met ervaren belanghebbenden in de sector samen te werken, kon Pooling Partners een verpakking ontwikkelen die voldoet aan de eisen van wetgevers en gebruikers, terwijl de extra kosten van het systeem worden beperkt.

In de PV Box worden zonnepanelen verticaal opgeslagen, zodat de kans op schade wordt geminimaliseerd en het laadvermogen wordt gemaximaliseerd. Omdat de box te betreden is, wordt het in- en uitladen vergemakkelijkt, en de box kan snel worden gesloten en voor transport worden klaargemaakt. Geladen boxen kunnen tijdelijk buiten worden opgeslagen, zonder het risico dat de panelen door zonlicht worden opgeladen, want ze zijn volledig gesloten. Het primaire doel bij de ontwikkeling van de box was om hem zo veilig mogelijk te maken voor het personeel dat de box in- en uitlaadt.

Gerelateerde diensten

Onze pallets en boxen worden via een aantal poolingconcepten geleverd, van volledige service tot eenvoudige huur per dag.

Daily Rental

Ongecompliceerde huuroplossing voor pallets en boxen.

Meer informatie

Gerelateerde diensten

Onze pallets en boxen worden via een aantal poolingconcepten geleverd, van volledige service tot eenvoudige huur per dag.

Ongecompliceerde huuroplossing voor pallets en boxen.

More about this

Hoe kunnen we u helpen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.