Skip to the content

Onze leveringspartners

Wij zijn poolingexperts. We hebben een netwerk opgebouwd van experts op hun eigen terrein, en we werken samen met een uitgebreid netwerk van leveringspartners: palletfabrikanten, reparatiebedrijven, transporteurs en zelfs klanten.

Enkele leveringspartners

We kunnen hier onmogelijk al onze leveringspartners noemen. Hier volgt een kleine greep van onze leveringspartners.

James Jones

Sinds we 14 jaar geleden in het Verenigd Koninkrijk actief werden, heeft IPP uitgebreid samengewerkt met James Jones, een van de toonaangevende houtverwerkingsbedrijven van de UK.  James Jones heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van hout, pallets en inspectie- en reparatiediensten.

FA Hawkins

Sinds FA Hawkings Transport in 2007 met IPP begon samen te werken, is het volume met 1000 procent gegroeid. Dankzij de geweldige service van het bedrijf is het een van IPP’s huisleveranciers van transportdiensten.

WR Carter & Sons

WR Carter and Sons werd in 2010 een leveringspartner. Dat jaar transporteerde het bedrijf 6000 pallets voor IPP. In 2018 overtrof het volume een miljoen pallets, een toename van meer dan 17.000 procent.

TJ Moore

TJ Moore Transport is de meest recente toevoeging aan het groeiende netwerk van IPP leveringspartners.

Al meer dan 100 jaar is AARTS TRANSPORT BV een bekend bedrijf in het zuiden van Nederland. Samenwerking staat bij ons centraal. "Sinds twee decennia werken we met onze duurzame partner IPP, op lokaal - nationaal en zelfs internationaal niveau. Jaarlijks vervoeren we 1.000.000 pallets per jaar."

Word leveringspartner

Geïnteresseerd om met ons samen te werken en deel uit te maken van Europa’s langst bestaande circulaire modellen? Bel ons of vul het formulier in!