Skip to the content

Wij zijn IPP

We zijn een onderdeel van de Faber Halbertsma Group, een van Europa’s grootste producenten en poolers van pallets. We zijn een familiebedrijf met een lange traditie van waardevolle opgebouwde klantenrelaties en we zijn daarnaast trots op onze hoge standaarden op het gebied van duurzaamheid. Deze tweeledige focus vormt de rode draad in alles wat we doen.

Een vlotte service

We zijn vierentwintig uur per dag betrokken bij Europa’s meest veeleisende, tijdsafhankelijke en snel bewegende leveringsketens in de retail. We werken ook met  industriële fabrieken en recyclingsystemen, waarbij we zorgen dat producten en materialen soepel naar productiecentra en eind verantwoordelijken worden vervoerd. Gedurende dit hele proces zorgen we ervoor dat afgedankte producten worden verzameld, opgeknapt en gerecycled. We zitten nooit stil.

Op hergebruik gebaseerde bedrijfsvoering

We zorgen voor het traceren, beheer en uitgebreide ophaal- en hersteldiensten van onze IPP pallets. Daarnaast zorgen we voor de juiste beschikbaarheid, afgestemd op de vraag waarbij de pallet wordt ingezet in op hergebruik gebaseerde pooling modellen. In essentie richten we ons op duurzame bronnen, het verbeteren van efficiëntie, het verminderen van verspilling en samenwerking tussen leveringsketens om kosten en milieubelasting te beperken.

De klant vooropstellen

We benutten de talenten in onze teams om de klant voorop te stellen, waarbij we inzetten op het aangaan van langdurige samenwerkingen en het leveren van flexibele en innovatieve oplossingen.

Wij zijn IPP.

Samenwerken

We richten ons op transport en opslag optimalisatie. Dit bereiken we door onze fijne klanten en transporteur relaties waarbij we inzetten in het reduceren van kosten, kilometers en ecologische voetafdruk. We kijken ook actief naar manieren om kosten te verlagen door een depot vlakbij of in de fabriek van een klant te plaatsen.

Waar kunt u ons vinden?

Met onze sterke aanwezigheid in Europa biedt IPP huurdiensten aan de FMCG-sector en andere sectoren waarin onze op hergebruik gebaseerde poolingmodellen worden gebruikt. Dankzij het uitstekende bereik van ons netwerk met 61 servicecentra kunnen we pallets van tienduizenden ophaalpunten verzamelen.

Leveringspartners

Zonder ons uitgebreide netwerk van leveringspartners in transport, productie, collectie en nog vele andere sectoren zou IPP niet meer kunnen bestaan.

Carrière

Achter IPP’s uitstekende service staat een team gedreven mensen. Hun vaardigheden en houding maken het verschil. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent voor onze teams in heel Europa. Bekijk onze carrièrepagina voor meer informatie