Skip to the content

Het belang van hoge kwaliteit pallets en medewerkers

In onze 24-uurs economie staat het logistieke proces nooit stil. Pallets spelen hierin een sleutelrol en daarom is het van essentieel belang dat u als klant altijd kunt vertrouwen op kwalitatieve poolpallets, die u niet alleen helpen uw goederen veilig te transporteren, maar ook bijdragen aan een duurzaam en efficiënt logistiek proces. De poolpallets van IPP worden immers op een optimale ‘pay-per-use’ basis ingezet, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt en u uw middelen vrijhoudt voor uw core-business. 

Als u kiest voor poolpallets van IPP, kiest u niet alleen voor uitstekende pallets maar ervaart u ook de kennis en service van onze medewerkers die het verschil maken. Bij IPP staan de klant en kwaliteit altijd voorop en zetten we altijd die extra stap die nodig is om perfecte service te verlenen.

IPP werkt met meer dan 200 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers door Europa, die er dagelijks voor zorgen dat u beschikt over de beste kwaliteit poolpallets. In deze nieuwe expertise-serie komen klanten en business partners aan het woord, die aan de hand van concrete cases laten zien hoe onze mensen het verschil maken. Veel lees- en kijkplezier!

We werken met hoge standaarden om u kwaliteitspallets te leveren om uw goederen veilig van A naar B te vervoeren

Voor een veilige verzending van uw goederen heeft u kwaliteitspallets nodig - denk ook aan het gebruik in geautomatiseerde magazijnen. We bezochten een Kuehne & Nagel-magazijn van onze klant PepsiCo, bekijk de video om meer te weten te komen over de samenwerking met IPP en hoe we elke dag resultaten te leveren!

Wij zetten altijd die extra stap om ervoor te zorgen dat u altijd en overal de beste pallets voor uw zending heeft!

Beschikbaarheid van pallets is essentieel om uw activiteiten en logistiek draaiende te houden. U kunt erop rekenen dat IPP een stap verder gaat als dat nodig is - luister naar het verhaal van Intersnack Duitsland en hoe IPP hen heeft geholpen in moeilijke tijden.

Houd uw vracht in de gaten met onze connected pallet

IPP werkt samen met Connected Load Carrier, een gespecialiseerd IoT bedrijf, wat u de mogelijkheid biedt de locatie van uw vracht te volgen, uw supply chain te optimaliseren en nog veel meer! Davy Baars van Connected Load Carrier en onze salesmanager Erik van Geloven vertellen u in deze video over de eindeloze mogelijkheden die het gebruik van ‘slimme’ pallets u biedt.