Skip to the content

Voordelen

Bij IPP weten we dat betaalbaarheid en kwaliteit hand in hand gaan met geweldige service.

✔ Lage prijs, hoge kwaliteit

✔ Eenvoudige prijsstructuur

✔ Klantgerichte aanpak

Recupel

Recupel heeft de samenwerking met IPP opnieuw met drie jaar verlengd, een blijk van waardering voor de  circulaire en efficiënte dienstverlening van IPP. IPP levert al sinds 2007 palletboxen aan Recupel, voor het veilig en efficiënt inzamelen en transporteren van afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA).

Pur Natur

“IPP communiceert vlot, open en zeer transparant. Op regelmatige tijdstippen springt Yves, onze vaste contactpersoon, eens binnen. We bekijken dan samen wat we kunnen optimaliseren en hoe we dat gaan aanpakken. Het is fijn samenwerken op die manier!”

Johma

Voor retailers is Johma een van de grootste succesnummers. IPP als partner voor pool pallets was vanaf dag 1 betrokken bij die wederopstanding . We praten met Remco over hoe het voor hem begon, wat er de afgelopen jaren gebeurde en hoe de logistieke toekomst eruit ziet.

Sligro

De oplossing voor de behoefte naar een kwalitatief hoogstaande pallet in een beheersbaar, efficiënt logistiek proces werd gevonden in pallet pooling. Egbert: “Het bleek veel efficiënter om poolpallets binnen te krijgen. Het scheelt een hoop werk en dus tijd.

Fenmarc

Het in Cambridgeshire gevestigde Fenmarc, dat op zijn hoofdkantoor in Elm meer dan 200 mensen in dienst heeft, gebruikt zowel IPP’s Trade Direct als One-Way Trip..

Wepa

De belangrijke fabrikant van huismerkhygiëneproducten en -papierproducten breidt zijn samenwerking met IPP, een van Europa’s grootste palletpoolers, na 12 jaar succesvolle samenwerking uit.

Tayto

Na tien jaar succesvolle samenwerking verlengt de snackgigant Tayto zijn contract met Europa’s toonaangevende palletpooler..

Young's

Young’s Seafood versterkt zijn toewijding aan duurzaamheid met een samenwerking met Europa’s belangrijkste geïntegreerde palletleverancier.

Essity

Essity (het voormalige SCA) is een leider op het gebied van het ontwikkelen, produceren en marketen van persoonlijke verzorgingsproducten en tissues. Het bedrijf is de grootste leverancier van tissues voor consumenten in Europa en een van de grootste spelers op de wereldwijde markt van verzorgingsproducten.

Bakkavör

Bakkavor’s General Manager Logistics is zeer tevreden met de service van Pooling Partners: “Het Direct Trade-systeem zorgt ervoor dat wij kosteneffectief kunnen afleveren, altijd binnen een zeer kritische tijdspanne.

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.