Skip to the content

Voordelen

Bij IPP weten we dat betaalbaarheid en kwaliteit hand in hand gaan met geweldige service.

✔ Lage prijs, hoge kwaliteit

✔ Eenvoudige prijsstructuur

✔ Klantgerichte aanpak

IPN

In 2016 opende Inspired Pet Nutrition (IPN), de grootste onafhankelijke producent van gedroogd voedsel voor huisdieren in de UK, een nieuw distributiecentrum van £7 miljoen.

Swizzels

De maker van 'Love Hearts' en 'Squashies' blijft de langdurige relatie met IPP uitbreiden naarmate deze fabrikant van de favoriete snoepjes van de UK uitbreidt.  

Fenmarc

Het in Cambridgeshire gevestigde Fenmarc, dat op zijn hoofdkantoor in Elm meer dan 200 mensen in dienst heeft, gebruikt zowel IPP’s Trade Direct als One-Way Trip.

Wepa

De belangrijke fabrikant van huismerkhygiëneproducten en -papierproducten breidt zijn samenwerking met IPP, een van Europa’s grootste palletpoolers, na 12 jaar succesvolle samenwerking uit.

Tayto

Na tien jaar succesvolle samenwerking verlengt de snackgigant Tayto zijn contract met Europa’s toonaangevende palletpooler.

Young's

Young’s Seafood versterkt zijn toewijding aan duurzaamheid met een samenwerking met Europa’s belangrijkste geïntegreerde palletleverancier.

Essity

Essity (het voormalige SCA) is een leider op het gebied van het ontwikkelen, produceren en marketen van persoonlijke verzorgingsproducten en tissues. Het bedrijf is de grootste leverancier van tissues voor consumenten in Europa en een van de grootste spelers op de wereldwijde markt van verzorgingsproducten.

Bakkavör

Bakkavor’s General Manager Logistics is zeer tevreden met de service van Pooling Partners: “Het Direct Trade-systeem zorgt ervoor dat wij kosteneffectief kunnen afleveren, altijd binnen een zeer kritische tijdspanne.

Hoe kunnen wij u helpen?

Klik op onderstaande knop om contact op te nemen voor een voorstel op maat.

Moeten uw IPP pallets worden opgehaald?

Vraag het ophalen van pallets aan